Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
deneme deneme
Tünelleme ile Heisenberg Belirsizlik ilkesi arasında bir ilişki var mıdır?
http://www.hurriyet.com.tr/uzaydan-cok-guclu-sinyal-geldi-teleskoplar-hd-16459a-dondu-40211661 ne düşünüyorsunuz?
Dünya hızlı ve yavaş olduğunda ne olur ?
Dünya yavaşlasa ne olur ? Hızlansa ne olur ?
En sevdiğiniz bilim adamı
Akilli telefonlar neden kilo olcmez?
Biyolojik Olarak Mısır Nasıl Patlar ?
Tubitak bilim fuarı icin kuantum mekaniği ile ilgili bir proje yapmak istiyorum kuantum mekaniği ile ilgilenen ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?
bozonik sicim teorisi_?
Uzay-zamanı büken güneş farklı paradoksta bir sistem daha olsaydı güneş onuda aynı şekilde bükebilirmiydi? veya ordaki zaman hareketten dolayı aynı şekilde akabilirmiydi ?
karbon temelli hayat neden yaygındır_?
Sanat mı daha önemlidir yoksa sanatçı mı?
İki tane led aydınlatıcıvar biri yalıtılmış odada diğeri ise yalıtılmamış odada çalışmakta hangisi sonsuza kadar yanar ? soru bu başka hiçbir bilgi yok
Sıvı yakıtlı roketlerde sıvı yakıtın uyguladığı itme kuvveti sıvının yoğunluğuna ne kadar baglıdır? Sıvı yakıtların itme kuvveti nasıl hesaplanır?
Fosfor gibi bünyesinde ışık biriktirip daha sonra yayan maddeler hangileridir?
Sizce zaman bir enerji midir? Yoksa sadece bir boyuttan mı ibaret?
gerçek bir bilimsek tartışma nasıl olmalıdır? nelere dikkat edilmelidir? neler bilinmelidir?
kimyasal bileşikleri kimyasal tepkimelere maruz bırakarak çeşitli elementleri elde edebiliyoruz... peki nötron proton ve elektronları kullanarak sınırsız element elde edilebilir mi?
Türkiye'nin ilk yerli otomobil prototipi hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »