Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
TrES-2b Adlı gezegen üzerine gelen ışığın sadece %1'ini yansıtıyor. Nedeni nedir ? (Fikirleriniz)
Tip 0dan Tip1 tarz uygarlığa geçişimiz tüm milli devletlerin tek bir çatı altında birleşmesiyle mi mümkün olabilir?
Hareket eden bir cismin üzerine düşerken, tam çarpacağımız sırada hızlarımız birden eşitlenirse çarpışma yaşanır mı? Ya da güvenli bir iniş mi olur?
25. kare tekniği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kütleçekim Dalgalarının bilim için önemi nedir? Kütleçekim Dalgalarını ölçebilmek bize ne yarar sağlar? Hangi konularda bizi aydınlatır?
Ben bir yerde okumustum evrendeki tum isik kaynaklari evreni aydinlatmaya yetecek gucte oldugunu. Peki neden geceler var, her yer aydinlik degil?
Tum pozitif sayilarin toplami -1/12 mi ediyor? Ben youtube da yabanci bi matematik kanalinda izlemistim saglam kaynak ama mat hocam yalanladi
Temek olarak biz insanlar Elektromanyetik Spektrumun 10 trilyonda 1 ' ini görebiliyoruz . Işık bizim için görünür ışıktan ibaret gibi geliyor ama değil . ----
Anıları nasıl ve neden tekrardan anımsıyoruz?Beynimiz anıları depo mu ediyor?Bir gün anılarımızı bir cihaz ile izleyebilir miyiz?
Zeka bu evrenden yani karışık atom yığınlarından daha mı üstündür? Bu durumda üstünlüğün miktardan çok karmaşıklığa kaosa bağlı olduğunu söyleyebilir miyiz?
SpaceX roketinin deneme ateşi sırasında patlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Karanlık madde hakkındaki düşünceniz?
Kuantum fiziğinde süperpozisyon ilkesini bir ortaokul öğrencisinin anlayacağı bir şekilde açıklar mısınız?
Nörolojik Görelilik hakkında neler söylersiniz ? 2 beyin aynı zaman dalgalanmasını yaşadığı halde neden 2 beyinde o zaman dalgalanmalarını farklı bir periyoda sığdırır ?
https://imagizer.imageshack.us/v2/864x540q90/921/CviyV5.png Bu resime göre madde antimadde asimetrisiyle ilgili bazı farkındalıklara erişebilir miyiz?
Gece dediğimiz kavramda gökyüzünün karanlık olduğunu biliyoruz nedeni kırmızıya kayma olabilir ama neden her yıldız sanki bize eşit uzaklıktaymış gibi gözükür yani ---
Arkadaşlar el yapımı jeneratörün gücünü (urettigi elektrik enerjisini) nasil arttirabiliriz
Yerküre 'İnsan Çağı'na mı girdi?
Gece dediğimiz kavramda gökyüzünün karanlık olduğunu biliyoruz nedeni kırmızıya kayma olabilir ama neden her yıldız sanki bize eşit uzaklıktaymış gibi gözükür yani ---
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »