Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Kuantum dolanıklık teorisi hakkında ne düşünüyor sunuz ?
Dünya bu kadar hızla dönerken (1500+ km/s) nasıl hala burdayız ve üzerinde kalabiliyoruz ?
Dünyadan hiçbir maddenin atmosfer dışına çıkmadığını var sayarsak Dünyadaki atom sayısı bana göre değişmiyor. Görüşleriniz Nelerdir ?
Yakın zamanda bilimsel bir makale yazacağım . Daha önceden bu tarz bir yazınsal türde '' yazan '' lara sorum şu : Nelere dikkat etmeliyim ?
Kaos , düzene mikro ölçekte bakmamızın kaçınılmaz bir sonucu mudur ? Düzen dediğimiz olgu ---
Elimiz Bir İleri Bir Geri Hareket Ettirdiğimizde Ve Bunu Hızlı Yaptığımızda Neden Elimizin Ağırlaştığını Hissederiz ?
Kütleçekim dalgalarını iletişim aracı olarak kullanabilirsek, evrenin heryeriyle anlık iletişim sağlayabilir miyiz????
Bu puanlama sistemi hakkında: Kendime eksi puan verince...
Haberde Gördüğüm Maymun, Ateş Yakıyor,Yemek Yiyor. Sizce Evrimin İşareti midir ? Yoksa Bir Taklit midir ?
Uzay ajansının kurulması ve bilimsel çalışmaların arttırılması için bu kampanyaya destek olurmusunuz ?
Ses dalgalarının yok olmadığı iddia ediliyor.Tespit edilip anlaşılması halinde dünyanın oluşumundan dinlere kadar her konuda bilgi edinebiliriz. Ne düşünüyorsunuz?
Evrenin büyüklüğünü şu an bilemeyiz ama şunu sormak istiyorum gezegenlerin manyetik yoğunlukları evrenin ne kadar büyük olduğunu gösterebilirmi ?
CH4 + 2 O2 → CO2 + 2H2O+55.5 MJ/kg Metan Gazı hakkında... Metan gazını yakarsak 2 mol su elde ederiz.Saturn'un uydusu Titan ise metan bakımından çok zengin.+
Biz kendini sanal ortama yüklemiş bir medeniyetin sanal ortamı yaratan makineleri olabilir miyiz? Versiyonlarımız eskidikçe kendilerini...
Bildiğiniz üzere 0 Kelvinde atom hareketsiz , enerjisiz olmalı vede 0 Kelvinin altına indirgenme olamaz TLO3'e göre fakat----
Simdi hepimiz kutlesi olan seylerin kutlecekimine sahip oldugundan hem fikiriz dimi ? Peki ya sonuc olarak henim de bi agirligim kutlem var peki neden benim bir cekim gucum yok ? :D saglam soru bnce:D
Tum insanlar aslinda ortak bir bilincaltina sahip olabilir mi?
Biz aslinda su an da yasamiyir muyuz? Cok az bi fark olsa da gecmisten bi hayari kavriyoruz? Ornegin aynadan isik ile kendi yansimami gormem de zaman geciyor o kisi ben degil miyim eski ben mi oluyorm
Türkiye'nin en iyi Veteriner Fakültesi hangisi ve Türkiye de veteriner olacak biri pet hayvanlarımı yoksa çiftlik hayvanlarında mı kendisini geliştirmeli neden ?
Böyle bir şey olsaydı ne olurdu?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »