Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Yamyam mısınız? Değilseniz neden değilsiniz? Yamyam olmama sebebiniz ortadan kalkarsa yamyam olur musunuz? Hangi şartlarda kendi türünüzü yersiniz?
Uzay yolculuklarında itici güç olarak elektromanyetizmanın kullanılması 15 yıl önce ortaya atılmış bir fikirdi...
Gelecekte , galaksilerin göremeyeceğimiz kadar uzakta olacağı bir gelecekte ; kozmologlar , derin karanlık uzaya baktığında neyi referans alacaklar ? Bizim tarihsel verilerimizi mi ? ---
Evrenimiz patlama hariç hangi şekilde de olmuş olabilir teorisi olan var mı Benim teorim bu işin içinde kara delikler olmalı ne dersiniz ?
Kuantum fiziğini nerden ve nasıl öğrenebilirim ?
Neden her canlının gerçeklik doğası umweltiyle kısıtlıdır ?
Evrende nedensellik ilkesi var mıdır? Nedensellik tanımınızı da biraz açarsanız sevinirim.
NASA' nın Marsın atmosferinde atomik oksijen bulduk açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Merhaba Giden araç içindeki sinek havada olduğu halde neden arkaya doğru gitmez.bu olayı hangi fizik kanunu açıklar
Yaratıcıdan öncesi var mıdır ?
Değerli kullanıcılar ; '' SOR '' butonu sorunludur biraz . Çalışmıyor sanıp defalarca basmamak gerekiyor . 1 defa tıklayıp beklersek yorum gidecektir .
Schrödingerin kedisi düşünce deneyini matematiksel ve basit olarak yazıya geçirecek birisi var mı ?
Bu tartışma platformunda gördüğünüz artılar ve eksiler nedir ? Daha verimli ve daha olgun tartışma ortamı için ne gibi değişiklikler olmalıdır ? Hepinizin görüşlerini bekliyorum .
Merak ediyorum acaba wi-fi bir duvari aşarak nasil veri gönderiyor?
Ay' ın Canlılar Üzerindeki Etkisi
eğer beyin nakli yapılırsa kafatası açılacağından bu kafatasının yapışması süreci nasıl olur. ve düşünme yeni beyne mi ait olacaktır?
_____ + Hiçlik= Dünya (Evren ) , boşluğa ne koyarsınız ? Bilim , Din , Felsefe , Tanrı , Yaratıcı ?
10^30 kilogramlık bir yıldızdan 10^10 metre uzakta olalım. Güneşten 500 nanometre dalgaboyuyla çıkan ışığın bize ulaştığında dalgaboyu ne olur?
Eğer evrenin ortalama yoğunluğu sıfırdan farklı ise bu evrenin sonlu olduğu anlamına mı gelir?
Avustralyalı bilim insanları dünyada ilk kez kullanılan bir yöntemle, insan kırmızı kan hücresinde bir DNA harfini (nükleotit) değiştirerek, doğada var olan versiyonundan daha fazla
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »