Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Sizce (geçmişte) yaşamış dehalarla zamanımızdaki dehaların ne gibi farkları var? (kişilik,aile yapısı,bilgi birikimi,yaratıcılık...)
Gözlemlediğiniz şeylerin gerçekte var olmadığını düşündüğünüz oluyor mu? Veya sizin "gerkçeklik" dediğiniz kavramın tanımı nedir?
Kesinliğinden şüphe etmeyeceğimiz bilgi var mıdır? Lütfen felsefe+bilim bağlamında değerlendiriniz.
Uzay madenciliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kesinliğinden şüphe etmeyeceğimiz bilgi var mıdır? Lütfen felsefe+bilim bağlamında değerlendiriniz.
Bilimi anlatmak ; Brian ve Neil tartışması . Paylaşmak istedim çünkü muazzam bir video .
Büyük Çatırtı teorisinde , bilim çatırtıdan sonra evrenin nasıl evrildiğini açıklıyor . Peki sizce çatırtıyı tetikleyen şey nedir ?
kuantum fiziği nedir neye bağlıdır
Momentum nedir kısaca açıklarmısınız ?
Fizikist'te görmek istediğiniz ekstra içerik türleri nelerdir?
Yakın Zamanda Bilgisayarlar Beyin Hücrelerine Bağlanacak Böyle Bir Şey Olduğunda İnsanlar Yeni Özellikler Kazanabilecek mi ?
astral sseyahatın asıl amacını bana anlatırmısınız
Bilimi anlatmak ; Brian ve Neil tartışması . Paylaşmak istedim çünkü muazzam bir video . https://www.youtube.com/watch?v=O3iMoC8mr4E
geçmişten bu güne kadar gelişen fiziği tam anlamıyla anlamak için hangi kitapları okumalıyız ve tavsiye ettiğiniz bilim adamı hakkında yazılan kitaplar nelerdir.
Fizikist Bilim Konuşmaları'na katılmayı düşünüyor musunuz?
Dünya'nın yörüngesel salınımının değişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dünyadaki yaşantimiz uzaylilar tarafindan izleniyor ve şekillendiriliyor olabilirmi
VEST ( Çok Amaçlı Duyu Ötesi Çevirici ) ' nin tenimizle duymamızı sağlaması sizce 6 . hissimize katkısı ne olur ? Bunun uygulama alanlarını neler olabilir ? Davıd ---
Zamansal paradoks hakkındaki görüşleriniz
Yerçekimi temelinde neden kuantum fiziğinden etkilenmez ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »