Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Baska evrenlerden mesaj alabilir miyiz?Fringe dizisi ne kadar mantikli(paralel evrenlerle olan kismindan soz ediyorum)
Gerekli elementleri kullanarak bir nebula yapsak gerekli koşullarda yıldız oluşurabilir miyiz ?
Yaşadığımız evrendeki herşeyi yazılıma dökebilir miyiz ?
Bütün anyon(-) ve katyonlari(+) burdan yazabilir misiniz? Bunların nasıl belirlendiğini anlatabilir misiniz? Ör: Fe (demir) elementi +2 ve +3 oluyor nasıl oluyor ?
12V tesla bobini yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Dikkatsizlik ve uykusuzluk kaynaklı kazaları neredeyse sonlandıracak bir fikir . İlk kez aklıma 8 ay önce geldi fakat gözümden kaçmış . Sizce günümüzde ne kadar mantıklı bir fikir ?
Hidrojen bitip yıldız yıldız çağı sonlanınca evrende gibi değişiklikler olacaktır ?
Zihin gücü ne kadardır? Bildiğim kadarıyla sadece bir nöronu tetikleyecek güce sahiptir?
Bilinen evrende ışık sesten hızlıdır . Fakat neden koşu yarışlarında start , tabanca sesi ile verilirde , ışık huzmesi ile verilmez ?
Teknolojik olarak varabileceğimiz bir üst sınır olduğunu düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız, bu üst sınır nedir? Düşünmüyorsanız, sebebiniz nedir?
İstediğiniz bilim insanıyla sohbet etme şansınız olsa, bu kişi kim olurdu ve ne hakkında konusmak isterdiniz?
Saat nasıl çalışır?
Genetik matematik kimya konulu kitap belgesel dergi ve bilim adami tavsiyeleri verirmisiniz
Ses nasıl oluşur? Örneğin bir kalem yere düştüğünde çıkan ses ? O anda oluşan bir enerjimidir ?
yapay ama iflas etmeyen organlar üretilerek ( beyin, kalp, böbrek, ciğer vb ) ölümsüzlük bulunabilir mi ?
Düşünce deneyleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi oluşturduğunuz düşünce deneyleriniz bulunuyor mu?
Neden tanrı evreni alışıldık nedensellik içerisinde yaratmıştır ? Yani sonsuz zaman bekleyip , tek kusuru kusursuzluk olan evren yaratmak için bir sebebi mi vardı ?
Bilimin kendisiyle çeliştiği noktalar var mıdır?
Bilim Adamlarının hayatını konu alan film söylermisiniz ?
Einstein'ın görelilik kuramını göz önüne alarak sormak istiyorum. Hayatımızın bir kısmına mal olan uykuyu eğer yer çekimsiz bir ortamda yapsaydık daha az yaşlanır mıydık?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »