Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
İnsan yapımı ilk canlı Oscar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce modüler vücut projesi bir zaman kaybı mı yoksa yeni canlı türleri yolunda ilk adım mı?
Dünyanın Sonunu Neler Getirebilir?
eğer bilim ''bil'' kökünden geliyorsa bilimde bilinmezlik diye bişey olması mantıklı mı? o zaman bilim olur mu?
Telomerin yaşlılarda hafıza ile ilişkisini ortaya koyan çalışmalar/makaleler var mıdır ?
Fizik ve Biyoloji ilişkisi içerisinde en sevdiğiniz yahut bildiğiniz konular/alanlar nelerdir?
Biraz Mandela Etkisi Hakkında Konuşalım!
Kuantum dolaşıklık teorisi ile ışınlanmak günümüzde mümkün mü ?
Araştırmama göre UV A ışını derinin altına girdiği için erken yaşlılığa sebeb oluyor sizce buna karşı bir bakteri üretilirse, erken yaşlılığın önüne geçebilirmiyiz ?
Geçenlerde okuduğum bir yazıda birbirinden 300 milyon km uzaklıktaki elektronların birbirinden haberleri olup buna göre hareket ettiklerinden bahsediliyordu bu hologram teorisi için bir delil
İzlediğim Bir Belegesel Göre Kozmik Işınların Bazıları Dünya Atmosferini Geçtiğinde Canlıları Etkiliyor Ve Mutasyona Sebeb Oluyor Böyle Birşey Evrimi Etkilemiş midir ?
Insanlar neden hala burclara inaniyorlar?Cahillikten mi?Peki sizi bilime iten sey ne oldu?Peki bu safsatalara inananlar neden bilimi bu tur seylere tercih ediyor olabilir?
nicola teslanın bu devirde yaşaması nasıl bi değişiklik yaratırdı_ _ _
enformasyon paradoksu_?
paralel evren ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
Canlı Organizma yiyen sentetik bakteri 'Cynthia' hakkında ne düşünüyorsunuz?
zaman ne ? nasıl bısey gecmıs gelecek ve suan ıc ıceler peki ya nasıl ?bn bunu yazarken aynı anda bıgbang oluyor aynı anda 5 yıl sonrasınıda yasıyorm bu kadar ıcıceyken gecıs neden bu
Sizi en çok evrenin nasıl oluştuğu sorusu mu yoksa evrenin neden var olduğu sorusu mu heyecanlandırır ? Vede nedir sebebi bu heyecanın ?
Sizce İllüminati İnternetin Bir Trolü mü ? Yoksa Böyle Bir Grup Var mı ?
izafiyet teorisinin aklınıza en çok yattığı anları anlatırmısınız?
radyonun ışığı sese dönüştürdüğünü duydum gerçek mi bu
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »