Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Evrenin düz olduğunu ve evrenin köşesinde bir gezegende olduğumuzu varsayın. Kozmik sınırın ötesine baktığımızda ne görürü
Lorentz Kısalması formülünde v=c olursa uzunluk 0 çıktığı için fotonlar 2 boyutlu olmazlarmı ? 2 boyutlularsa 3 boyutlu uzayda nasıl var olabilirler ?
sizce dinazorların yokolma nedeni göktaşımıdır yoksa benim daha mantıklı bulduğum üreme zorluğumudur?
4. uzaysal boyut ne olabilir...
Yıldız veya galaksinin dünyaya uzaklığını ve yıldızların yüzey sıcaklığını hangi yöntemle tahmin ediyorlar?
Evren yoktan var olmuşsa maddeler neden olmasın ?
Işığın quantumlanmış olması zamanın quantumlu olmasının bir yanılması olabilir mi? Yada benim gidip fizik mi öğrenmem gerek . :)
DÜNYANIN KÜTLESİ NEKADAR VE ARTIORMU İNSAN NUFUSU ARTTIKÇA DÜNYANIN KÜTLESİ ARTIORMU?
Saatin saniye çubuğunun açısal hızının bir anlamı var mı? Bundan yararlanılarak dünyanın kendi etrafında ve güneş etrafında dönüş hızı bulunabilir mi?
Birden fazla evren olabilir mi ? Paralel Evren Teorisinie göre karadelikler başka evrenlere götürüyor, o zaman uzaydaki karadeliğin sayısı kadar evren vardır diyebilir miyiz ?
Ozon tabakasında bulunan karbon salınımı nasıl ayıklayabiliriz, böyle bir şey mümkün mü?
Karanlık madde karanlık enerji arasındaki ilişki
Uzayda sarkaç hareketi ile sınırsız elektrik üretilir mi?
Kütle çekim ile nesneler birbirini çeker mi?
İnsanların Varoluş sebebi nedir ?
Zamanı durdurmak mümkün mü?
Büyük patlama sırasındaki evrenin genişleme hızı şimdiki evrenin genişleme hızına göre ne düzeydedir?
Bir dergide okumuştum ağaçların genetiğiyle oynayım daha çok karbon emilimi yapabilirler mi ?
Hidrostatik paradoks ne demektir ?
UFO Hakkında Ne Düşünyorsunuz ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »