Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Paralel evren teorisinin gerçek olduğunu varsayarsak paralel evrendeki bizler bize ulaşmayı çalışıyor olabilme ihtimali ?
Karanlık maddenin kaynağı ilkel karadelikler olabilir mi ?
Maddeler sıkıştırılamıyorsa kara delik veya yıldızların çekirdek kısmındaki maddelerin yoğunluğu nasıl bu kadar büyük değerlere ulaşabiliyor ?
Einstein ışık hızının sabit olduğu sonucuna nasıl ulaşmıştır?
Kara delik o kadar küçükse vakumlar neden içine almıyor?
Katı diye birşey yoktur.
İnsan denilen canlı daha da geliştirilebilir mi?
Kayısı çekirdeğinin zararı hakkında neler biliyorsunuz?
Newton evrensel kütle çekim yasasını nasıl bulmuştur?
atom altı parçacıkları en iyi nasıl tanımlarız
TRT'de yayınlanacak olan bilimkurgu dizisi sizce yerli bilimkurgu sektörüne katkı sağlar mı?
Giysiler için hareketli baskı teknolojisi sizce ne kadar kullanışlı?
Savant sendromunun genetik olarak sebebini ve geliştirilmesi gibi bir durum oluşursa insanlarda bir kaç gen oynatma ile süper zekaya dönüşmesi ihrimali doğmaz mı ? Ör rain man
Bana öyle bir sıvı yada sıvı karışı söyleyin ki bunu bir motor vasıtasıyla karıştırdığım vakit bana ısı versin.
Turan dursun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hidrojen yakıtlı araçların açığa çıkardığı su buharı sera etkisi yapar mı? İklimleri nasıl etkiler?
Ya geç saatte aklıma takıldı. Çok mu fantastik bilmiyorum ama geliştirilmiş bir yapay zekanın yazılımını beyinle birleştirebilme ihtimali çok heyecanlı olmaz Mı ?
Yapay zeka yapılmalı mı?
Bilimin geldiği son noktayı ve insanlığın düşsel olarak geldiği en son noktayı referans alırsak ; sorulması gereken en önemli soru nedir bilimsel açından ?
Binlerce yıldır yer yüzünde olan biz insanların neden beyinleri hiç gelişmedi neden zaman bizi daha zeki insanlar yapmadı ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »