Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
ARES programında bir sorun yaşıyorum acaba bu programı kullanan , bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler .
Evrendeki en değişmez fizik kuralı hangisidir ?
Uzay-Zaman nedir ?
Parmak izi nasıl farklı olabiliyor ? 7 milyar insanın parmak izindeki DNA baz sıralaması nasıl farklı olabiliyor şaşırıyorum yani hiç mi bir istisna olmuyo !
Evrim Sürecinde İnsanın Kol ve Bacakları Burun Delikleri Neden Simetrik Bir Şekilde Evrildi ? (Evrilme Biçimini Şans Olarak Alırsak )
Yapay Zeka çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Maddenin son yapıtaşı denilen şey sınırsız olabilirmi?
Düşün...
Işık hızı, 300 m/sn hıza ivmelenerek mi yoksa direk mi çıkar?
Zaman hareket sonucu olan bir şeyse duran cisimler için zaman daha mı yavaştır veya hızlı hareket eden cisimler için az da olsa daha mı hızlıdır ?
Yapay Zeka çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Yanıltıcı bir soru: Yaşayan en büyük canlı hangisidir ?
Sizce düşünce hızının, ışık hızından üstün olma ihtimali var mıdır ?
Fırlatma rampaları neden 90 derece konumundadır ? Dünyanın kaçış hızını daha kolay aşmak için daha farklı açılar neden yoktur ? Yörüngesel açıdan 90 derecenin yararı var mıdır ?
Evren karanlık mıdır? Evreni aydınlatan bi enerji var mıdır?
Sizce CERN projesinin 100 ve 1000 yıl sonraki hali nedir?
Birçok kişiye sordum ve çoğuna göre asitler bazlardan daha sempatik geliyor. Peki size göre bu durum nasıl?
bir tane deney yapacağım da yeni koparılmış bir yaprak uygun şartlarda fotosentez yapar mı?
Zaman nedir ? Zamanı tetikleyen şeyler nedir ? Zaman big bang ile mi başlamıştır ?
Eğer canlılar ortak bir atadan geldi ise aralarındaki kromozom sayılarının fakları bu kadar fazla olma ihtimali varmı?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »