Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
MIT ye göre beynimizin %3 ünü kullanıyormuşuz. ben beynimizin %100 ünü kullandığımızı düşünüyorum. sizce beynimizin yüzde kaçını kullanabiliriz
Okulda Cosmos belgeseli izleten öğretmenin şikayet edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kütlesiz her cisim isik hizinda mi hareket eder eger durum böyleyse sesin bir kütlesi olmali isik hizinda hareket etmiyor cünkü kütleyede sahipse madde olmuyor mu ?
Kuantum tünellemeyi basit bir dille açıklar mısınız.
Edward Snowden'in Yayınladığı Uzaylı Röportajı.
kaç gram u-235 ile ne kadar alanı yok edebiliriz?
Elektronlar neden çekirdek etrafında dönerler ve neden protona düşmezler?
Türkiye'de bilim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba, Bir yerde olasılıkların negatif çıkmaması için 11 boyuta ihtiyaç duyulduğunu okumuştum. Bu fonksiyonun adını (varsa) verebilir misiniz?
Evrenin Sırrı Hiç çözülemeyecek mi?
Kitap okumaya başlamak istiyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir hangi kitapları önerirsiniz yeni başlayan birine.Ufkumu açıcak bakış açımı değiştiricek kitapları tercih ederim.
Antimaddenin Özellikleri ?
insan bilinci bilgisayara veya bi yapay zeka formatına aktarılabilir mi
Dünya neden döner? Dönmesinin sebebi Big Bang patladığı sırada çıkan enerjinin Momentum dolayısıyla hala sürmesi mıdır? Yoksa güneşin ısısının etkisi mi vardır?
1 metrelik iple yer çekimi hesaplayabilir miyiz ? Neden ?
Antimadde ve Madde Birleşimi Sonucu Ne Olur ?
Foton çiftleri birbirleri ile nasıl etkileşim kuruyor?
Gravitonlar sicim midir?
Merhaba; Uzay zaman dokusunda hızlanmanın ve kütleçekimin zaman üzerindeki etkisinin benzerliği hızın ve kütleçekimin hangi ortak noktasından kaynaklanıyor?
Evren ve uzay arasındaki fark ? Eskiden insanlar uzay mı derdi yoksa evren mi ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »