Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
her soruya cevap vererek haftanın en iyileri sıralamasına girmeye çalışmak_?
Felsefe'yi Fizik İle Bir Araya Getiren Konu/Konular Var mı? Varsa Hangileridir?
Bir torbada 1 kırmızı ve 49 sarı top olsun. İçinden bir top çekelim. Bu topun kırmızı gelme olasılığı 49'da 1 midir, yoksa %50 mi? Yani ya kırmızı gelir ya sarı.
PIC başlamak istiyorum. yeni başlayacağım. hangi modeli kullanmam gerek ve hangi kitaptan gitmemi önerirsiniz
Kütle nedir?Kütle var ise anti kütle var mıdır?Varlığın yegane belirtilerinden biri kütle midir ?
Sizce Marsta hayat varmıydı vardıysa da ne kadar gelişmiş bir hayattı
Kara madde yada Karanlık enerjinin ölçümünü doğrudan yapabilmemize olanak sağlayan ileri ölçüm cihazları icat edebilecek miyiz ?
MERHABA Arkadaşlar; Sizce foton ile araç hareket ettirilebilir mi ?
1 metrelik iple yer cekimini hesaplayabilir miyiz? Neden?
İki Kara Delik çarpışırsa ne olur?
ÇElik MATARa PATLAR mı ?? (çelik mataranın içine tuz ruhu ve aliminyum folyo koysak sımsıkı kapatsak patlar mı pet şişede zaten patlıyor da bunu merak ettim)
Evrenimizin bir sonu var mı?
zero gravity plane sistemi nasıl çalışmakta
Biraz gecikmeli oldu ama 10 kasım Dünya Bilim Günü ebedi olsun .
"Tüm cevapları bildiğini iddia eden birine tüm sorular sorulmamıştır ."önermesinin analizi ...
Delilikle dahiliğin arasındaki o ince çizgi nedir sizce?
4 İşlemden başka bir işlem var mıdır ? (+ - x /)
Herşeyin bir antisi neden vardır ?
Herkese merhaba, bir yerde olasılıkların negatif çıkmaması için 11 tane boyut olduğunu okumuştum. Bu fonksiyonun adını (varsa) yazar mısınız?
4.boyut nedir ve 4.boyutta ne vardır?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »